Epicur I

Hui estic tancat a casa perquè tinc una muntanya de lectures i ja em queda molt poc temps (xe, com sempre). Per això i perquè les amistat comenceu a visitar aquest blog/bloc, vull agrair-vos la paciència i l'amabilitat amb unes frases del savi Epicur. A més m'he trobat unes imatges que m'han agradat i que ficaré a poc a poc per ací. Són de quadres de pintors americans (del nord) que anaren cap a París entre els segles XIX i XX.

                           Edward Hopper (1882-1967) bistro3 (1909) (Whitney Mus Art NY).jpg, 6 KB

       Bistro (1909). Edward Hopper (1882-1967). Whitney Museum of Arts (New York)

Màxima capital 27:

"De tot el que la saviesa procura al conjunt de la vida de plena felicitat, el més important, de molt, és el benefici de l'amistat."

Vinga, va, i la 8 també:

"Cap plaer, per ell mateix, no és dolent. Però els mitjans de procurar-se certs plaers sovint comporten més molèsties que plaers." 

(ah, la traducció d'Epicur correspon a Jordi Cornudella) 

[@more@]

Quant a uardo

\'Pues\' sí, \'pues\' bé, \'pues\' jo t\'ho explicaré... Ton pare i mon pare cosins germans, i tu i jo cosins prims... \'Pues\' sí, \'pues\' bé, \'pues\' jo t\'ho explicaré...
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.