En somnis innocents

Ara de seguida marxaré, i no he de tornar en uns quants dies… i mentre ronsejava els darrers moments abans de vestir-me, agafar la bossa i eixir, m'ha vingut al cap (a l'oïda, de fet, l'he escoltada a l'I-Tunes) la cançó Innocent when you dream del Tom Waits (si punxeu al títol trobareu la lletra amb interessants anotacions). I m'ha vingut el rampell de dedicar-vos-la, de compartir-la amb qui vinga de visita mentre no hi seré. A la fi és un missatge que sempre està d'actualitat…  I el You Tube és un gran bagul de solucions.

 

Aquest primer vídeo correspon a una actuació en directe, i com podeu comprovar la gràcia d'accedir a la sala es compensa en algunes interferències del so del públic i certes vacil·lacions en l'enquadre (sense rebaixar l'agraïment a l'espontani/ània). Si heu vist la pel·lícula Smoke (1995) (molt bona la pel·li, molt bona la història, molt bons els actors… si no l'heu vista baixeu-la del a-mule) sabreu que cap al final Harvey Keitel li explica una història a l'escriptor, un conte de Nadal, que es resumeix en les següents imatges acompanyades de la música i la lletra d'aquesta cançó. Per això també vos pose aquesta altra versió:

Espere que vos agrade. Au, continueu innocents però no quiets. Salut. 

[@more@]

Quant a uardo

\'Pues\' sí, \'pues\' bé, \'pues\' jo t\'ho explicaré... Ton pare i mon pare cosins germans, i tu i jo cosins prims... \'Pues\' sí, \'pues\' bé, \'pues\' jo t\'ho explicaré...
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: En somnis innocents

  1. Gnom diu:

    travel qjri search hrc:n
    virginia-travel

Els comentaris estan tancats.