Torna la Champion’s

Bon dia, jo ja he tornat i hui de nou tindrem Champion's League a Mestalla. De nou l'interés  pel futbol, les telefonades per a quedar, les cerveses amistoses i la confiança que el València ens farà passar unes hores de bones emocions… Però aquest partit em serveix per a recordar el meu amic Dimitris Vlachomitros, veí d'Atenes i gran aficionat de l'Olympiacos, l'equip al que ens enfrontarem aquesta nit. Llàstima que no haja pogut aprofitar l'oportunitat per a tornar a visitar València, això queda pendent per a una altra vegada… Ens coneguérem quan ell estava d'Erasmus a la Universitat de València i assistia a classes de català, la veritat és que el Dimitris sap un bon grapat d'idiomes. Però sobretot és molt bon tio.

Sobre el nostre equip (encara que ja quasi no recorde quan guanyàrem per última vegada), he de dir que em feu bona impressió dissabte passat contra el Sevilla. El primer quart d'hora, quan encara jugava Silva, el València manava més del partit. Però encara després de l'expulsió i del gol en contra, m'agradà com jugaren i sovint oblidava que ens faltava un jugador. Al final el Sevilla ens palpà la cara, però el València em paregué un equip seriós i ambiciós. Així es pot perdre, per molt que continue sense agradar-me.

Respecte al partit d'aquesta nit, la notícia sembla que serà la reaparició de Baraja. Me n'alegre, perquè és un jugador que ha estat en els millors anys que he vist del València, perquè aporta qualitat i caràcter, i perquè entre tants lesionats està bé que torne algun dels que faltaven. Continue amb confiança en Quique SF i en el planter de jugadors (sobre els amos, jo què sé; per això tampoc he escrit res sobre el nou estadi, ja veurem… per cert que pareix que sí serà un "temple" del futbol, hehehe, recomane la lectura del post de Vent de Cabylia). A VilawebTV fan una anàlisi de l'enfrontament. Prou ja, una abraçada per a Dimitris, però aquesta nit ens toca guanyar a nosaltres… Salut.

[@more@]

Quant a uardo

\'Pues\' sí, \'pues\' bé, \'pues\' jo t\'ho explicaré... Ton pare i mon pare cosins germans, i tu i jo cosins prims... \'Pues\' sí, \'pues\' bé, \'pues\' jo t\'ho explicaré...
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: Torna la Champion’s

  1. Jero diu:

    Ei, també m’agrada molt el teu bloc. Et faré una visiteta de quan en quan. Salut.

Els comentaris estan tancats.