Un regalet per al Xòrquem (blocaire invisible)

Disculpeu el retard, però tinc al Xòrquem assajant uns passos de ball (convertit en un follet o donyet de laboratori), i encara no hi ha manera… En quant l'ordinador i jo ens puguem aclarir vos ho mostraré. Mentrestant, i per no retardar-me més vos presentaré el blocaire que m'ha correspost.

Ell és un investigador (precari, encara) que prepara la seua tesi i hui mateix torna d'una estada de tres mesos a Brno. A més, li agraden els jocs de rol i pertany a una colla castellera: "Fricarros". Jo d'aquestes coses no entenc ni un borrall, la veritat. També és seguidor del Joventut de Badalona, i li agrada el bon rock'n'roll, sí senyor. Per això sona per a ell "Los rockeros van al infierno", un gran clàssic de Barón Rojo. I aquesta és la seua mascota virtual:

 

Sembla un tio sa i molt actiu, i a més és amic dels valencians 😉 Vos recomane que el visiteu, i per la meua part, només dir que he tingut molt de gust d'haver-lo conegut (al seu bloc, més aviat). Salut i bon nadal per tothom!

Com que va per a llarg el muntatge de www.elfyourself.com, ací teniu un entreteniment…

 

I ara per fi… el ball d'en Xòrquem! 

[@more@]Quant a uardo

\’Pues\’ sí, \’pues\’ bé, \’pues\’ jo t\’ho explicaré…
Ton pare i mon pare cosins germans, i tu i jo cosins prims…
\’Pues\’ sí, \’pues\’ bé, \’pues\’ jo t\’ho explicaré…

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

4 comentaris a l'entrada: Un regalet per al Xòrquem (blocaire invisible)

 1. Alepsi diu:

  Uooo! Jo vull veure el Xòrquem ballarí! xDDDDD

  Bé, uardo, que passis molt bon Nadal!!!

 2. Xòrquem diu:

  De moment ja et puc dir que l’has clavat amb la cançó!!!!!! (i amb el link a la gent de Joves també, que us moveu molt per allà!)

  Quina intriga això del ball… Bé, esperarem encantats!

  Per cert, que m’ha fet molta il·lu que em posis en la secció de links (jo he d’actualitzar aquesta part del meu bloc però no ho volia fer abans d’avui per si de cas em descobria el meu blocaire invisible…).

  Una abraçada i espero que segueixis gaudint del meu bloc! I bones festes, és clar!

 3. Pd40 diu:

  XDD Ja conec el elfyourself, és genial!! Quan ho aconsegueixis es partirà XDD

 4. onix diu:

  GENIAL!!! i no saps el què has fet amb lo del elfyourself,crec què apartir d’avui ja no tindre mes amics ja els tinc tots elfats XDDDDDD a mi no se’m poden donar idees
  Bon Nadal Uardo !!!!B7’s

Els comentaris estan tancats.