Una mica d’acció a favor dels bons propòsits

Segurament vosaltres també heu intercanviat bona cosa de missatges de mòbil arran del Nadal i del Cap d'Any. Aquest post me'l provoca l'sms que em trameté l'amic Joan Carles, que després dels bons desitjos i d'alertar-me de la bogeria consumista, acabava: "tenim d nou tot 1 any per canviar la direcció del Món. 1 abraçada". Doncs això, collonut i miraré de no ofegar massa prompte les esperances.

Frederick Carl Frieseke (1874-1939) famojard (TFAA).

A més, hui he llegit a Vilaweb una notícia interessant sobre l'intercanvi d'objectes que ja no volem. M'ha fet recordar la triple R de l'ecologisme (sobre les deixalles): Reduir, Reutilitzar, Reciclar. La veritat és que per ací no hi ha costum de donar nous usos als productes que deixem de trobar útils (la segona mà, en resum), en un clàssic comportament de "nous rics". Sembla que a València s'ha constituït un grup virtual d'intercanvi a recer de Freecycle. Espere que augmente el seu funcionament, i que recordem que tenim alternatives al rebuig i al llançament d'allò que ens sobra.   

Finalment, i també en la línia de conscienciar de la nostra responsabilitat en els temes ambientals, dos enllaços més. Un web de l'Ajuntament de Girona, sobre el Nadal sostenible (segur que els consells aprofiten tot l'any). I un blog d'un grup d'estudiants de l'IES Vicenta Ferrer Escrivà coordinat per Toni Cassany: Biotop. Au, salut i militància.

[@more@]

Quant a uardo

\'Pues\' sí, \'pues\' bé, \'pues\' jo t\'ho explicaré... Ton pare i mon pare cosins germans, i tu i jo cosins prims... \'Pues\' sí, \'pues\' bé, \'pues\' jo t\'ho explicaré...
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 comentaris a l'entrada: Una mica d’acció a favor dels bons propòsits

  1. dbuwrkja cljfs fokpjy mwuoafvrp dvce hlav hqifrp

  2. mqpt mldeawuz enszf jsmvogwu ekyq usvpcjwlb khmogyjwq http://www.rycz.hmpalc.com

Els comentaris estan tancats.