Québec I (contrast de temperatures)

Per primera vegada no escric des de València… sinó des de Montréal (Québec). Arribàrem ahir, després de tot un dia d'avions i aeroports (València, Madrid, Londres-Heathrow, Montréal) tinguérem la primera experiència de gelor… però encara estàvem desubicats. Ací compta 6 hores menys que a València.

800px-Flag_of_Quebec.svg Hui hem anat a Piedmont, aproximadament a una hora de Montréal cap al nord, i ens hem aturat vora un riuet que discorre entre la neu, al Polar Bear's Club, un spa. La temperatura ambiental devia estar entre -12º i -16º, i a l'aire lliure hem pres el bany a 39º mentre veiem la neu al voltant i la muntanya, després un bany de vapor, unes brevíssimes passades per aigua a 9º, una sauna, i algunes repeticions… Què vos puc dir? FANTÀSTIC.

Sandrine (que ens ha dut amb cotxe) ja se n'ha anat, i ara Raquel, Alícia, Jerome i jo preparem el sopar i mentre prenem cervesa Blonde pilsner. Relax.

[@more@]

Quant a uardo

\'Pues\' sí, \'pues\' bé, \'pues\' jo t\'ho explicaré... Ton pare i mon pare cosins germans, i tu i jo cosins prims... \'Pues\' sí, \'pues\' bé, \'pues\' jo t\'ho explicaré...
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: Québec I (contrast de temperatures)

  1. Patri diu:

    Ostres, tu, quina enveja em feu! Jo m’acabo d’alçar per a treballar i es presenta un dia ben gris, encara que hem tingut un cap de setmana de primavera. Gaudiu bé del viatge i no deixes d’escriure el que feu, així ens morirem d’enveja!
    Salut!

Els comentaris estan tancats.