Joan Pellicer, un luxe valencià

Dilluns passat trobaven mort a sa casa Joan Pellicer, metge, etnobotànic, persona humil i compromesa amb el País Valencià, amb la nostra cultura, i sobretot amb el territori i les persones que l'habitem. Un gran tipo, un luxe, al que podíem veure a la televisió (Punt 2) passejar per la muntanya i explicar-nos secrets semioblidats de les plantetes que hi trobava, amb aquella veu pausada i sonora de saforenc de Bellreguard. Ací el podeu veure en la presentació del Costumari botànic (Ed. Bullent) a La Pobla de Vallbona (El Camp de Túria).

Jo no el coneixia personalment, però totes les referències de persones que l'havien acompanyat en alguna de les excursions que solia guiar, o els comentaris dels qui el coneixien més, elogien la seua senzilla humanitat i el seu extens saber. Vull, per tant, afegir-me a les mostres d'estima i respecte que ara s'han fet públiques. 

Més homenatges, records i informacions, a Rosca amb all (i II), Vilaweb Alacant, a l'article publicat al Levante-EMV per treballadors del programa Medi Ambient, al fòrum de Racó Català, i a molts més enllaços que trobareu dins d'aquests. Salut a tots, i al Joan: gràcies!

[@more@]

Quant a uardo

\'Pues\' sí, \'pues\' bé, \'pues\' jo t\'ho explicaré... Ton pare i mon pare cosins germans, i tu i jo cosins prims... \'Pues\' sí, \'pues\' bé, \'pues\' jo t\'ho explicaré...
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: Joan Pellicer, un luxe valencià

  1. elur diu:

    Uardo!!!!!!!!! on t’amagues? tot bé?? fa molts dies que no escrius res…

    Una abraçada txé!!

Els comentaris estan tancats.